+381 65 965 000 1 info@advokatzrenjanin.rs

O nama

Advokatska kancelarija „Hornjak“

"Honeste vivere, alterum non laedere,suum cuique tribuere."

Časno živeti, nikog ne povrediti, svakom svoje dati 

–  Ulpijan  –

Avokat Sonja Hornjak rođena je 1987.godine u Zrenjaninu. Završila je Zrenjaninsku gimnaziju i diplomirala na Pravnom fakultetu u Novom Sadu. Tokom studiranja pohađa praktičnu nastavu u jednoj renomiranoj advokatskoj kancelariji u Novom Sadu, iz predmeta Privredno pravo.

Pripravničku praksu obavlja u advokatskoj kancelariji, gde stiče potrebna znanja i veštine od značaja za bavljenje advokaturom. Godine 2016. polaže pravosudni ispit, a potom i advokatski ispit, te postaje član Advokatske komore Vojvodine  i osniva advokatsku kancelariju u Zrenjaninu.

Poseduje sertifikate za odbranu maloletnih lica, kao i sertifikat za zastupanje oštećenih maloletnih lica. Stekla je iskustvo u parničnim, vanparničnim, krivičnim predmetima, kao i u postupcima pred prekršajnim sudovima, a naročito je zainteresovana za rad u oblasti IT prava.

Praktičar je, rad usmerava ka brzom rešenju problema, kad god je to moguće. Govori srpski, engleski, bosanski i crnogorski jezik, dok joj je znanje nemačkog jezika na srednjem nivou.

Želite li nešto da nas pitate? Pišite nam!

12 + 8 =

PIB: 109850478
MBR: 57402318
Telefon: +381 65 965 000 1
Email: info@advokatzrenjanin.rs
Adresa: Jevrejska 3, lokal 74, Zrenjanin